Wednesday, May 6, 2009

Tag lagiiiiiiiii.........

Tag ni diberi oleh umie....Nampaknya bulan ni bulan tag mengetag kot...pepun saya cuba jwb tag ni...

Peraturan nak jawab tag:
1.Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.













2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
# Award ni ...umie yang beri....
# Saya pun tak kenai rapat lagi ngan umie...cuma saya tahu yang umie ni baru berkahwin..
Selamat Pengantin Baru umie...heheheee lmbt ucap...sori..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima
award seterusnya (anda di-tag)

1. saya berasal dr klate..
2. saya anak bongsu dari 6 org adik beradik
3. saya suka sangat aktiviti lasak dan mencabar tapi...dah tua2 ni xlarat lah plak...
4. suka melancong tapi pitis tak mencukupi....berangan je lah...
5. mende lagi nak cerita ni???xcukup 10 xpa ka??
6. hehehe ngelat...yg ke-6 ni ....saya tak pandai nak bercerita...pasal diri sendiri lagi lah
xpandainya....
7. suka cari ramai kawan...
8. tak pandai nak marah orang....tapi marah anak murid pandai lah....
9. suka buat blog dah bnyk dah blog yg saya buat...
10. last skali...saya ni pendiam jer orangnya.....

4. saya xnak tag sape2...tapi sape yg nak ambil tag ni sila kanlah......saya mengalu2kannya...

1 comments:

umie said...

tie umur braper? kt ni serupa la..umie pun anak bongsu dari 6 beradik

Post a Comment

life is beautiful © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute